Hvordan blir jeg med i trekningen av kinobilletter?

Vi deler ut 100 kinobilletter, og 29. november trekker vi 50 heldige vinnere som får 2 kinobilletter hver blant alle nye Strex-registreringer i perioden 1. november - 28. november 2022. Registrer deg i skjemaet over for å være med i trekningen! Kinobillettene er digitale, og vil bli sendt til vinnerne via sms. Det er ikke krav til at du må ha handlet med Strex – kun fullført registreringsprosessen. Hvordan registrerer jeg meg? I skjemaet over foretar du en enkel registrering. Du registrerer deg kun én gang. Velkommen som Strex-bruker!

Hva er Strex?

Strex er en betalingsløsning som er eid av mobiloperatørene Telenor, Telia og Ice, og det er over 4,5 millioner av Norges befolkning som allerede har benyttet seg av en eller flere av Strex sine tjenester. Strex er 100 prosent mobil, og du trenger hverken bankkort eller en betalingsapp. Ved bruk av Strex kan du betale for varer, tjenester, eller donasjon via mobilregningen din. På Strex Min side får du full oversikt over alle dine transaksjoner ved bruk av Strex som betalingsmiddel.

Hvorfor krever vi fødselnummer for å registrere seg/logge inn på Min side?

Strex har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er underlagt strenge krav fra Finanstilsynet. Det er viktig å sikre din identitet sånn at vi ikke gir informasjon om deg til uvedkommende. Personnummeret er en sikker identifikator i forhold til å sikre at vi gir informasjon til riktig person.

Laster …
Laster …

Er du der?

Du blir snart automatisk utlogget på grunn av inaktivitet.

OK